3Д Интерактивни Виртуелни прошетки

Три извонредни режими на гледање овозможуваат целосно разбирање на изгледот формата и деталите на објектот. Користете 3Д Модел поглед (dollhouse view) за да го видите целиот објект одеднаш. Префрлете се на Внатрешен приказ за да прошетате низ објектот како да сте таму. Префрлете се на Шематски приказ за да ја погледнете шемата на објектот со точни димензии.

Шема на основа

По ваша желба ќе ви генерираме црно бела шема на основата на објектот

Виртуелна Реалност

Виртуелни простори, реален бизнис. Виртуелната реалност ви нуди неспоредливо чувство дека навистина сте таму.

4К Фотографии

360 степени Панорамски фотографии и фотографии со 4К квалитет, спремни за печатење или споделување.

Вашата 3D прошетка на Google Street View

Вашата 3D прошетка достапна преку допир на копче кое ќе им овозможи на корисниците да прошетаат низ вашиот објект директно од Google Street View.