Побарајте дополнителни информации и Презентација - info@3dmodel-vr.com.

Комплетно решение за вашиот маркетинг

3Д Просторот е многу повеќе од 3Д модел или виртуелна прошетка. Тоа е комплетно нов тип на реалистичен приказ кој ве кани да го истражите просторот како навистина да сте таму. Ние ви создаваме интерактивни 3Д и ВР искуства, фотографии со 4К квалитет, шематски прикази, видео прошетки и сето тоа со еден автоматизиран систем .

Официјални партнери на Google

Искористете ги нашите услуги и влезете во вашите простории директно од Google Street View или Google Maps

user

ПРИМЕНА

3Д МОДЕЛ-ВР може да ви помогне да го подобрите вашиот бизнис. Сега, секој бизнис може да искористи прифатлива, брза, високо реалистична визуелизација на вистински простори, која ќе ги воодушеви и импресионира вашите клиенти и ќе ја зголеми вашата ефикасност..

Хотели - Воодушевете ги вашите гости уште пред да пристигнат.

Со нашите Виртуелни прошетки ќе ги забрзате и зголемите резервациите и ќе ја зголемите довербата нудејќи неверојатно 3Д искуство кое е толку реално, вашите идни гости ќе се чувствуваат како веќе да се кај вас.

ИСПРОБАЈТЕ

Барови, Ресторани и Кафетерии - доведете ги гостите во вашиот објект

Нашиот неверојатен интерактивен приказ на вашиот објект ќе ги доведе гостите кај вас. Ни една друга технологија не може да ви го даде тој приказ на просторот и да предизвика таков Ауууууу ефект, како нашите ...

ИСПРОБАЈТЕ

Недвижности - Понудете неверојатна интерактивна 3Д прошетка низ вашиот објект

Интерактивната онлајн 3Д прошетка е единствениот начин вашите идни купувачи да добијат комплетно реално чувство дека го разгледуваат вашиот објект како да се таму. Помогнете им да се решат на купување уште...

ИСПРОБАЈТЕ

Подобрете го вашиот бизнис

Искористете ги нашите уникатни услуги за да го подобрите вашиот бизнис. Споделете ги вашите 3Д и ВР презентации на било која социјална мрежа. Импресионирајте ги вашите клиенти со уникатна 3Д виртуелна прошетка, 3Д модел приказ или шематски приказ, и сето тоа со 4К квалитет

3Д прошетка

Интерактивна 3Д прошетка низ вашиот објект, прошетајте како да сте таму

3Д модел

Погледнете го објектот како интерактивен 3Д модел

Виртуелна Реалност

Виртуелни простори, реален бизнис. Виртуелната реалност ви нуди неспоредливо чувство дека навистина сте таму.

4K

Спремни за печатење или споделување фотографии со 4К квалитет.

Шематски приказ

Со шематскиот приказ добивате традиционален поглед од горе.

3Д Видео презентација

Видео презентација од снимена прошетка низ вашиот објект.