За 3Д Модел-ВР

Ја претставивме оваа технологија на македонскиот, српскиот, бугарскиот и грчкиот пазар. Од тогаш, побарувачката е нагло зголемена. Имаме тим на патувачки фотографи, подготвени да ги задоволат вашите потреби од 3Д и ВР презентации. Ние сме млада претприемачка компанија, посветени на новата технологија и привилегирани со силни партнери. Ви гарантираме комплетни висококвалитетни виртуелни 3D простори. Технологијата работи на сите дигитални уреди.

We create your virtual reality

Работи на сите дигитални уреди

3D Виртуелни прошетки се нова и најсовремена технологија која го менува начинот на кој недвижниот имот се гледа, купува и се продава низ целиот свет. Тие му овозможуваат на секој да го разгледува имотот 24 часа на ден и од било каде низ целиот свет. Горди сме на квалитетот на нашата работа, трудољубивост, услуги на клиентите и способност лично да се прилагодуваме и да работиме со нашите клиенти.

Подобрете го вашиот бизнис

Искористете ги нашите уникатни услуги за да го подобрите вашиот бизнис. Споделете ги вашите 3Д и ВР презентации на било која социјална мрежа. Импресионирајте ги вашите клиенти со уникатна 3Д виртуелна прошетка, 3Д модел приказ или шематски приказ, и сето тоа со 4К квалитет

3Д прошетка

Интерактивна 3Д прошетка низ вашиот објект, прошетајте како да сте таму

3Д модел

Погледнете го објектот како интерактивен 3Д модел

Виртуелна Реалност

Виртуелни простори, реален бизнис. Виртуелната реалност ви нуди неспоредливо чувство дека навистина сте таму.

4K

Спремни за печатење или споделување фотографии со 4К квалитет.

Шематски приказ

Со шематскиот приказ добивате традиционален поглед од горе.

3Д Видео презентација

Видео презентација од снимена прошетка низ вашиот објект.